Lysskilte finde i forskellige udformninger og størrelser. Størrelsen A1 er den typisk størrelse og giver dig god mulighed for at trække kunder i forretningen uanset om du har en café, en bar eller en anden forretning. A1 kommer som lysskilt i størrelsen 100 x 65 x 10 cm. Afhængigt at rammen kan størrelsen på arealet, hvorpå du kan skrive, variere.

Skilte med lys fungerer på den måde at der typisk medfølger penne i forskellige farver. Med dem kan du skrive på lystavlen et tilbud eller en anden god årsag til at besøge din forretning. Der medfølger typisk også tavleklude, adapter og fjernbetjening. Nogle skiltlys kan også hænges op ved hjælp af en kæde. Lysskiltet fungerer ved at der sættes strøm til tavlen og dermed lyses skriften op i klare farver.

Du kan bruge et lysskilt, hvis du ejer en restaurant, café eller butik og har behovet for at kommunikere et budskab til de forbipasserende. Det er i den grad blikfang, hvis du har et skilt med lys hængende udenfor din forretning. Men også som privatperson skal skiltlys være sjovt at have. På den måde kan du konstant dekorere dit værelse eller hjem med et lysskilt med et sjovt budskab. I vores sortiment har vi LED lysskilte med eller uden logobox. På den måde har du mulighed for at fremhæve en forhandler til det produkt du vil promovere.