Hjem/LED belysning til industri/Med indbygget LED - Lysstofrør armatur

LED armaturer bruges til lysstofrør af LED. Lysstofrør bruger traditionelt meget strøm, men bruger man LED lysstofrør kan man spare mange penge. LED lysstofrør skal selvfølgelig installeres i LED armaturer. Armaturet spiller den vigtige rolle, at den fungerer som yderkonstruktion til et LED rør. Samtidig er armaturet med til at beskytte LED’en mod slag og støv.

Vi fører et stort udvalg af armaturer, både armaturer til landbrug, industri og kontoret. Armaturerne kan være beskyttede af gitre, og der kan være plads til én eller flere rør.

Et traditionelt lysstofrør er et rør der indeholder kviksølv og en ædelgas. Kviksølv er kræftfremkaldende, hvilket betyder at de traditionelle lysstofrør er giftige, hvis de knuses eller på anden måde går i stykker.

Man kan i visse tilfælde anvende normale armaturer til LED-rør, men det er ikke altid optimalt. Gammeldags armaturer kan bruge meget strøm, og samtidig er de designet til at tilpasse lyset til den rette farve. Da lysdioder (LED) kan udsende det rigtige lys, er der ingen grund til tilpasning. Der findes flere forskellige farvetemperaturer af lyset, fra varmt lys til et mere skarpt lys, der minder om dagslys.
Farvetemperaturen måles i kelvin, og jo højere en værdi, desto skarpere er lyset.