Hjem/LED lysstofrør

LED Lysstofrør. Lysstofrør er traditionelt en lyskilde, der har et stort strømforbrug. Køber man derimod lysstofrør med LED-teknologi, kan man spare op til 80% af strømforbruget i forhold til de normale lysstofrør. LED lysstofrør er rør, hvor der sidder rækker af lysdioder. LED står for Light-emitting diodes, som på dansk oversættes til lysdioder.

Lysstofrør er traditionelt en lyskilde, der har et stort strømforbrug. Køber man derimod lysstofrør med LED-teknologi, kan man spare op til 80% af strømforbruget i forhold til de normale lysstofrør. LED lysrør er rør, hvor der sidder rækker af lysdioder. LED står for Light-emitting diodes, som på dansk oversættes til lysdioder.

Et gammeldags lysstofrør indeholder kviksølv og en blanding af ædelgas. Når man sender strøm igennem røret er det elektroner i gasserne der udsender det synlige lys. I et sådan lysstofrør er det svært at ramme den rigtige farvetemperatur. Derfor er der i mange armaturer indbygget filtre, så lyset får den rigtige farvetemperatur.

Lysstofrør med LED kan fremstilles med specifik farvetemperatur. Farvetemperaturen måles i Kelvin. 1200 K svarer omtrent til det lys, som stearinlys udsender, 1800 K svarer til en solopgang. Alle glødepærer lyser med lys omkring de 2700 K. Med LED lysstofrør har du mulighed for at bestemme farven, alt efter hvilken stemning man ønsker. Det skal bemærkes, at farvetemperaturen ikke har noget med selve temperaturen af lysstofrøret at gøre. Mens glødepærer og andre pærer bliver brandvarme, ændres temperaturen på en LED sig næsten ikke, når den tages i brug. Dette minimere risikoen for ildebrand.

Vi fører et varieret udvalg af LED lysstofrør med mulighed for at købe komplet med armatur.