Hjem/LED panel

LED panel – LED paneler er i særdeleshed anvendelige, hvis man kræver meget lys. Et LED panel spreder lyset i rummet diffust. Vores udvalg består af mange forskellige paneler, runde og rektangulære. Desuden kan man vælge mellem forskellige farvetemperaturer, det være sig neutralt hvid eller varm hvid for eksempel. Farvetemperaturen bliver angivet i enheden Kelvin, som er en temperaturenhed. En pære kaldes varm hvid hvis den ligger i intervallet 2700-3500 K. En sådan pære producerer et hyggeligt lys, mens højere værdier producerer lys der i stigende grad henvender sig til kontorer og andet industrielt.

LED-paneler er i særdeleshed anvendelige, hvis man kræver meget lys. Et LED lyspanel spreder lyset i rummet diffust. Vores udvalg består af mange forskellige paneler, runde og rektangulære. Desuden kan man vælge mellem forskellige farvetemperaturer, det være sig neutralt hvid eller varm hvid for eksempel. Farvetemperaturen bliver angivet i enheden Kelvin, som er en temperaturenhed. En pære kaldes varm hvid hvis den ligger i intervallet 2700-3500 K. En sådan pære producerer et hyggeligt lys, mens højere værdier producerer lys der i stigende grad henvender sig til kontorer og andet industrielt.

Lyspaneler egner sig specielt til at blive monteret oppe under loftet. LED (Light-emitting diode) har den fordel, at der ikke udvikles nævneværdig varme-energi. Man skal derfor ikke være bekymret får at loftet bryder i brand.

På trods af deres størrelse, er LED-paneler ikke dyre i drift. Faktisk kan man i høj grad spare penge ved at skifte fra glødepærer/halogen. Faktisk er LED-belysning op til 8 gange så effektiv som glødepærer. Desuden er glødepæren blevet udfaset i 2012, så reservepærer fås ikke længere. Det er derfor oplagt at skifte belysning til LED. LED, paneler såvel som pærer, har en lang levetid, på grund af et enkelt design, hvor få dele kan gå i stykker. Derfor skal du meget sjældent reparere og skifte LED-belysning. Herved sparer man også penge på vedligeholdelse.