Hjem/LED projektør/LED projektør

Som bygherre på store eller små byggeprojekter er gode LED projektører helt nødvendige for, hvor godt dine tømrer eller ansatte kan se på byggepladsen. Især om vinteren, hvor arbejdet begynder lang tid inden solen står op, er det vigtigt med en LED projektør, så der er godt lys til dem, der arbejder. Udover om vinteren, hvor en projektør med LED kan være anvendelig er det også normalt at få behov for god belysningen indendørs inden belysning for eksempel er installeret i huset.

Det er i høj grad også et spørgsmål om sikkerhed for dine ansatte. For at undgå arbejdsskader er det nødvendigt at kunne se godt uanset om man arbejder på tag eller med isolering eller andet. En projektør med LED kan være lige præcis det, der mindsker risikoen for skader på arbejdspladsen.

En LED projektør er meget anvendelig både inde og ude i forskellige sammenhænge og derfor finder du en masse forskellige typer projektører med LED i vores udvalg. Der er projektører, hvor du kan skifte lysets farve på en fjernbetjening. Der projektører med sensorer, som selv tænder ved bevægelse. Derudover har vi et stort udvalg af IP godkendte projektører til brug udenfor. For at en LED projektør kan holde til vejret og være vandafvisende skal den være IP 65 godkendt.