Hjem/LED strips

LED strips er en form for tråd med en masse små LED pærer på den. LED strips er anvendelige i din boligindretning såvel som på diskotek eller i andre festlige rammer. I gangen, hvor du muligvis har behov for lidt stemningsbelysning kan du montere en strip med LED lys. Således er der fuld knald på hyggebelysningen. I forbindelse med festlige sammenkomster, på diskoteket eller til firmafest kan det også være sjovt at dekorere festlokalet med LED RGB strips, så de mange farvede lys kan være med til at skabe en festlig stemning.

LED strip er en form for tråd med en masse små LED pærer på den. LEDstrips er anvendelige i din boligindretning såvel som på diskotek eller i andre festlige rammer. I gangen, hvor du muligvis har behov for lidt stemningsbelysning kan du montere en strip med LED lys. Således er der fuld knald på hyggebelysningen. I forbindelse med festlige sammenkomster, på diskoteket eller til firmafest kan det også være sjovt at dekorere festlokalet med LED RGB strips, så de mange farvede lys kan være med til at skabe en festlig stemning.

Du kan endda bruge stip LED udenfor, da nogle typer er vandtætte og kan holde til et hårdere miljø. Således er udsmykningen af dit hus, eventuelt til jul, hvilket er anvendeligt til jul og vintertid. Af farver kan du vælge alt mellem en varm hvid til mange forskellige kulørte farver.

Vores sortiment består af alt det udstyr som du kunne have behov for, hvis du gerne vil montere strip LED. Udover LED strips i mange forskellige længder, så forhandler vi LED RGB strip, fjernbetjeninger, transformatorer, kontrollere, signalforstærkere, dæmpere og meget mere. Heldigvis behøver man ikke alt udstyret for at få sig en LED strip. Du kan nøjes med strips, tranformator og en fjernbetjening. Det kan findes i sæt, hvor vi sælger alle nødvendige dele samlet.